Macbook Repair - Mecnote: (SOLVED)-LAJUKAN Macbook Pro 13.3 inch SSD 256GB

Cari Model Mac

Jumaat, 19 Ogos 2016

(SOLVED)-LAJUKAN Macbook Pro 13.3 inch SSD 256GB
 Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro 13  inch inch model no : A1278 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Pro A1278 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook Pro 13 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Pro A1278 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah  Battery Kembung Macbook Pro 13 inch Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 7 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan MacbookPro ini.
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja tukar battery yang sama kualiti dengan asalnya dengan macbook pula jadi makin laju lg tuu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan