Macbook Repair - Mecnote: (REPAIR) - Repair Motherboard A1286 Macbook Pro15 Inch late 2011

Cari Model Mac

Rabu, 1 Jun 2016

(REPAIR) - Repair Motherboard A1286 Macbook Pro15 Inch late 2011


Kami rasa anda sedia maklum model Macbook Pro 15  inch inch model no : A1286 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Pro A1286 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook Pro 15 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Pro A1286 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 3 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan MacbookPro ini.

Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh lajukan macbook saya ni dh laa beli 8 tahun lepas  " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.


2 ulasan:

 1. Salam.

  Berapa kos untuk upgrade RAM dan tukar kepada SSD ya. Saya beli Macbook Pro 13in 2013.
  4GB, brp kos kalau nak up jadi max 16GB

  BalasPadam
  Balasan
  1. Waalaikumsalam Tuan /Cikpuan Hilda

   Terima kasih atas pertanyaan, izinkan saya bercerita mengenai diskaun, jaminan dan produk servis kami melalui whatsapp? lebih cepat dan mudah.

   Boleh Whatsapp kami : 010 8025 651

   Padam