Macbook Repair - Mecnote: ( REPAIR ) - Repair Macbook White A1181

Cari Model Mac

Rabu, 11 Mei 2016

( REPAIR ) - Repair Macbook White A1181


Kami rasa anda sedia maklum model Macbook White Unibody model no : A1811 adalah model yang telah baru dalam keluarga iMac dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook white A1811 ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook White. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook White unibody ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 14 Hari , kami berjaya board Screen pada paparan iMac ini.Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja dengan processor atau motherboard tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan