Macbook Repair - Mecnote: (REPAIR) BATTERY MACBOOK AIR A1466 BATERI FIX

Cari Model Mac

Rabu, 25 Mei 2016

(REPAIR) BATTERY MACBOOK AIR A1466 BATERI FIX

Kami rasa anda sedia maklum model Macbook air inch model no : A1466 adalah model yang telah baru dalam keluarga Macbook Pro dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Macbook Air A1466  ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Macbook Pro 13 inch. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model Macbook Air A1466 ini. Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah Slow , Questimark Folder Error dan Screen Belang ' atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 7 Hari , kami berjaya repair battery  pada paparan Macbook Air A1466 ini.
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya macbook air bahawa macbooknya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya " Macam mana korang boleh bekerja membaiki  dengan bateri nipis macbookair a1466 " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard Macbook air , autooff , cannot on , auto shutdown , no display , skrin tak keluar gambar , wifi macbook tak detect ,macbook Slow, Questionmark Folder macbook , Repair macbook Aluminium dan macbook Slim

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan