Macbook Repair - Mecnote: (REPAIR ASUS X550D) - Service Cleaning Motherboard Repair

Cari Model Mac

Selasa, 17 Mei 2016

(REPAIR ASUS X550D) - Service Cleaning Motherboard Repair
Kami rasa anda sedia maklum model laptop Asus X550D adalah model yang telah baru dalam keluarga Asus dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya Asus x550D ini sangat popular dalam zamannya  dan dalam keluarga Asus X550D. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model laptop Asus X550D ini. Laptop Model ini sentiasa masuk ke kedai dengan masalah cepat panas / over heating atau 'No display' . dengan mengunakkan kepakaran yang ada kami sedia membantu pengguna macbook ini sedaya yang mungkin . Setelah mengambil masa selama 7 Hari , kami berjaya repair board untuk laptop Asus X550D .
Jadi kami terus memaklumkan kepada tuan empunya laptop asus x550d bahawa asusnya telah siap dan beliau merasa sangat gembira. Beliau pada mulanya tidak percaya masalah itu dapat diselesaikan malah dengan cepat kami melakukannya - kedai komputer gombak " Macam mana korang boleh bekerja dengan processor atau motherboard tu " katanya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard asus x550d , autooff,cannot on,auto shutdown,no display,skrin tak keluar gambar,wifi asus tak detect ,asus Slow, overheat laptop asus x550d , Repair asus x550d, repair murah

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda berkongsilah melalui facebook , e mel atau twitter . Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 100 kebaikan akan kembali kepada anda.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan